Etapa a 5-a: "Bucuria de a juca fotbal" versus "Fotbal cu toporul!"
Data 12-10-2015 21:40

Scoala de fotbal

 

 La Juniori C     -    CS ALMA Sibiu 2001/2002 - CSS Medias: 6 - 0 

Pe o ploaie marunta si rece, cele doua echipe au jucat dezinvolt, fiecare dintre ele dorindu-si victoria. Baietii nostri, au facut o prima repriza modesta si o a doua foarte buna. Chiar daca scorul a fost mare, am ratat nepermis de mult in fata portii adverse, concluzie trasa si de antrenorul grupei, Iulian Merintean. Dincolo de aceste neajunsuri, trebuie apreciat atat efortul baietilor nostri pe aceasta vreme nefavorabila, cat si victoria categorica obtinuta. Felicitam si juniorii echipei adverse care, chiar daca au avut in lot si jucatori de 2002 si 2003, au jucat cu mult curaj.

 

La Juniori D     -    FC Interstar I - CS ALMA Sibiu 2003: 3 - 1 

In preambulul meciului scriam ca: "asteptam sa vedem un meci frumos intre cele doua echipe si fie ca cea mai buna sa castige!" Dar nu a fost asa.... 

Baietii nostri au inceput meciul foarte bine si printr-un joc ambitios in care au pasat si au dominat adversarii, au deschis primii scorul, dupa numeroase ratari la poartea adversa, intrand la pauza cu acest avantaj minim. In cea de-a doua repriza, pe fondul unei presiuni tot mai mari, cauzate de o atmosfera generala improprie unei competitii sportive, cat si de atitudinea nesportiva a galeriilor, copiii nostri au fost vadit intimidati, ratand ocazii clare de gol, cedand jocul si implicit si scorul. Adrian Demian: este regretabil ca la un meci de fotbal pentru juniori au loc asemenea incidente. Consider ca rezultatul a fost viciat. Puteam sa castigam si doar prin cate ocazii am ratat in fata portii adverse. Fruntea sus baieti si mergem mai departe sa jucam fotbal. Cei buni vor iesi in fata, indiferent de piedici!

 

La Juniori E     -    CS ALMA Sibiu II (2006) -  FC Interstar II: 1 - 2

Chiar daca site-ul AJF Sibiu a afisat scorul de 0 - 1, scorul in teren a fost de 1 - 2 in defavoarea noastra. A fost un meci de forta pe un teren dificil si un timp ploios, un meci in care copiii nostri au inceput putin mai greu, ceea ce a dus si la primirea unui gol destul de repede. Ulterior meciul s-a echilibrat, dar la final a castigat echipa care a muncit mai mult. Andrei Dragusin:  Consider ca a fost un meci bun in care micutii nostri fotbalisti si-au facut datoria in teren. Mai avem de lucru, dar suntem pe drumul cel bun in pregatirea lor.

 

La  Juniori E     -    FC Interstar III  - CS ALMA Sibiu I (2005): 0 - 7

Meciul s-a disputat pe un teren cu suprafata mica, teren care ne-a ingradit jocul tehnic si nu ne-a oferit spatii suficiente pentru pasarea mingii, a declarat antrenorul grupei, Iulian MerinteanCu toate acestea, a fost un meci fara emotii intre doua echipe diferite, atat valoric cat si ca varsta, jocul semanand foarte mult cu un meci de pregatire. De apreciat jocul bun al baietilor nostri, dar si efortul micilor juniori adversi.

 

 

 Copiii clubului nostru, si vrem sa credem ca si ceilalti copii din fotbalul juvenil sibian, vin pe terenul de fotbal pentru BUCURIA DE A JUCA FOTBAL si nu pentru manifestarile nesportive care pot fi denumite Fotbal cu toporul! 

 Fotbal cu toporul in arbitrajele partinitoare! Fotbal cu toporul in violenta de limbaj, atat pe teren, cat si in tribune! Fotbal cu toporul in amenintari si in atitudine!  Fotbal cu toporul, atat la figurat, cat si la propriu!  


Bucurandu-ne de fotbal, HAI ALMA!

Galerie