Etapa a 4-a - Rezultate si comentarii
Data 10-10-2017 20:07

 

 

La Juniori C

                               

antrenor Adrian Demian: In pofida scorului, nu pot sa spun ca am facut o partida foarte reusita din cauza suprafetei de joc improprii unui meci de calitate, ceea ce a dus la un joc cu ruperi de ritm si lipsa de cursivitate.

Ii felicit pe baieti pentru victoria obtinuta. Ne pregatim pentru urmatorul meci, cel cu FC Hermannstadt, in care speram ca vom confirma forma foarte buna pe care am aratat-o in acest campionat.

 

La Juniori D: 

antrenor Iulian Merintean: In primul joc, baietii au inceput mai greu, dar si-au revenit in cea de-a doua repriza, reusind sa joace asa cum o fac de obicei.

Cel de-al doilea joc, derby-ul in ,,familie", a fost un joc foarte frumos si spectaculos, joc incheiat cu un scor echitabil.

Felicit ambele grupe si multumesc parintilor pentru sustinere!

 

La Juniori E

 

antrenor Marius Hadar: Chiar daca adversarul de astazi nu ne-a pus probleme, nu putem sa nu apreciem prestatia jucatorilor nostri care au facut un meci foarte bun.

Ii felicit pentru reusita si ne pregatim la fel de serios pentru meciurile care vin!

  

 

antrenor Sergiu Haidau: In primul meci disputat am reusit sa castigam doar cu 1-0, dupa ce am ratat cateva ocazii bune de a mari diferenta de scor. Copiii au fost motivati si au jucat foarte aproape de potentialul lor, fapt pentru care ii felicit!

In celalalt meci am intalnit o echipa buna care a reusit sa castige cele trei puncte. Am avut momente bune de joc, am construit faze frumoase, dar ne-a lipsit concentrarea la finalizare.

Felicit ambele noastre echipe si adversarele! Ne pregatim in continuare si asteptam urmatoarele meciuri de etapa cu incredere.

  

Clubul felicita jucatorii si antrenorii pentru jocurile bune!

Va asteptam sa ne bucuram de fotbal si in etapa urmatoare!  

HAI ALMA! 

Galerie