Un weekend plin de jocuri
Data 05-11-2019 14:07

 In acest weekend pe langa jocurile de campionat pe care echipele noastre le-au desfasurat, alte trei grupe din cadrul clubului nostru au jucat o multime de jocuri in acest weekend la "Sibiu Football Days"

Sibiu Football Days este o competitie desfaurta in Sibiu la care clubul nostru participa de cativa ani si de fiecare data am reusit sa facem o figura frumoasa.

In acest an clubul nostru a participat cu grupele de copii nascuti in anii: 2009,2010 si 2012.

Cristian Cotoara(antrenor):"Chiar dacă am ocupat un loc codaș, copiii au avut un parcurs cel puțin onorabil la acest turneu unde dintr-o grupa de foc, am pierdut calificarea în semifinale la golaveraj."

Alma - Interstar  0-3

Alma - Soimii Sibiu 1-1

Alma -Tâmpa Brașov 2-1

Alma - Hermannstadt 1-2

Alma -Tâmpa Brașov 1-4

Marius Hadar(antrenor):"La grupa de 2010 am reușit sa facem un turneu bun, am avut 4 victorii și o înfrângere, sunt mulțumit de evoluția copiilor la acest turneu, le mulțumesc părinților pentru susținere."

 "La grupa de 2012 am obținut o victorie, un egal și 3 înfrângeri, a fost un turneu bun pentru noi, o sa mai vina și alte turnee și cu siguranță evoluția copiilor va fi din ce în ce mai buna, per total sunt mulțumit de cum s-au descurcat copiii la acest turneu, le mulțumesc părinților pentru susținere," a declarat Marius Hadar(antrenorul echipei) 

 

Rezultate si comentarii dupa jocurile din cadrul campionatului judetean si national de fotbal.

 

U 13 Măgura Cisnadie - ACS Alma Sibiu 0-15.

Sergiu Haidau(antrenorul echipei):"A fost un joc bun facut de noi, un joc in care am reusit sa fructificam majoritatea ocaziilor de gol pe care le-am avut. Felicit jucătorii pentru joc. Multumesc părinților pentru susținere."
 
U 15 elita Gaz metan - Alma 4 - 0 
 
Iulian Merintean:(antrenorul echipei): "O prima repriza foarte slaba facuta de noi! In a doua repriza  am reusit un joc mai bun dar din pacate fara efect pe tabela! Multumesc parintilor pentru sustinere!"
 
 
 
U13 Spicul Șeica mare - Alma 4  1-2 
 
Paul Hodea(antrenoul echipei):"A fost un meci destul de slab calitativ din cauza calității gazonului însă băieții și-au respectat statul de favoriți și au reușit să câștige. Felicit copiii pentru victorie și părinților pentru susținere!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 U 15 Alma - Rasinari
 
Iulian Merintean(antrenor):"Un meci in familie in care fiecare dintre participanti la joc au incercat sa se autodepaseasca! 
Felicitari ambelor echipe si multumim parintilor pentru sustinere!"
Felicitari ambelor echipe si multumim parintilor pentru sustinere
 
 

 

Galerie