Rezultate inregistrate de copiii nostri in acest weekend
Data 22-10-2019 08:46

 Juniori U 13

ACS Viitorul Selimbar - Alma Sibiu3:  0-6.
 
Sergiu Haidau-antrenorul echipei: "Daca in primele etape am reusit sa facem doar cate o repriza buna, astazi a fost altceva, ambele reprize au fost reusite, am marcat 6 goluri si ne-am creat multe alte ocazii de gol. Totuși ne aflam la 60-70% din ce imi doresc si din ce pot jucătorii mei. Ii felicit pentru joc si determinare.Mulțumesc parintilor pentru susținere."
 
 
JUNIORI U 13
ACS Ultimate Eleven Team - ACS ALMA 2:  0-2
 
Cristian Cotoara-antrenorul echipei: "Nu sunt prea multe de spus despre acest meci, vreau doar sa îmi felicit jucătorii ca au dat dovada de determinare și seriozitate din primul pana în ultimul minut.
Vorba unuia dintre parintii copiiilor care a fost la meci:'' Am fost ca un uragan". "
 

JUNIORI U 11
Alma 7 - FC Săliște: 4-3
 
Cristian Cotoara-antrenorul echipei: "Un joc aprig disputat, pe care l-am controlat în mare parte. Vreau sa felicit echipa adversa pentru jocul bun prestat și bineînțeles pe jucătorii mei care au dat totul pe teren și au obținut victoria."
 
 
JUNIORI U 15 
Fc Agnita - Alma: 4-0 

Iulian Merintean- antrenorul echipei: "Jucam la o categorie mai mare de varsta , am reusit sa pastram echilibrul in prima repriza ,din pacate in a 2 - a repriza am cedat din cauza unor greseli personale."
 
 
 
JUNIORI U13
ALMA 4 - Agnita:  2-2 
 
Paul Hodea-antrenorul echipei: "A fost un meci atractiv cu reveniri și răsturnări de rezultat. Am inceput slăbuț jocul și ne-am văzut conduși însă, imediat  băieții au arătat caracter , personalitate, s-au mobilizat și am reușit să întoarcem scorul în favoarea noastră . Din păcate pe finalul meciului ne-am văzut egalați dintr-un penalty. Una peste alta, a fost un joc bun in care s-a văzut determinarea și ambiția băieților. Felicit copiii pentru efort și nu în ultimul rând părinților pentru susținere !"
 
 
JUNIORI U 11
Școală de fotbal Demian - Alma 8: 10-1
 
Marius Hadar-antrenorul echipei: "Din păcate din nou am făcut un meci destul de slab, am făcut foarte multe greșeli individuale și acest lucru s-a văzut pe tabela"
 
JUNIORI U 9
As Bradu - Alma 12:  1-2
 
Marius Hadar-antrenorul echipei: "Am pierdut acest meci pe final, am reușit sa deschidem scorul în prima repriza, dar din păcate în ultimele 5 minute am luat 2 goluri, a fost un meci bun făcut de copii și sunt sigur ca pe viitor vor veni și victoriile, ii felicit pe copii pentru atiudine."

 
JUNIORI U11
Progresul Terezian - Alma 9: 6-1

Bogdan Piko-antrenorul echipei: "Chiar daca am reusit sa pierdem la scor, diferenta a fost mult prea mare fata de realitatea din teren."

 
JUNIORI U9
Gaz Metan Medias - Alma 11: 1-4

Bogdan Piko-antrenorul echipei: "Un joc pe care l-am controlat in totalitate. Felicit copiii pentru jocul prestat si parintilor pentru sustinere."
 
 
JUNIORI U9
Csm Medias - Alma: 2- 3 

Bogdan Piko-antrenorul echipei: "Chiar daca am primit doua goluri nu s-a pus in nici un moment problema echipei castigatoare, am avut consistenta in joc doar interventiile portarului echipei adverse au facut ca diferenta la sfarsitul jocului sa fie doar de un gol. Felicit copiii pentru joc si parintilor pentru sustinere!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Galerie