Herciu și Lăzăroiu - selectați în vederea formării lotului național U15 al României
Data 23-07-2019 21:09

Timp de o săptămână, cei mai talentați copii născuți în anul 2005 din țară și mai mulți jucători care evoluează peste hotare sunt monitorizați la Centrele Naționale de Fotbal Mogoșoaia și Buftea. Între ei și doi jucători ai clubului Alma Sibiu, Eduard Lăzăroiu și Antonio Herciu. 

Eduard și Antonio se află la baza de la Mogoșoaia începând de ieri și până în 28 iulie, perioadă în care 163 de juniori sunt monitorizați pentru formarea naționalei de juniori U15 a României.

Obiectivul acestei tabere de vară la care participă 163 de juniori îl reprezintă formarea noii naționale Under 15 a României, cea mai tânără selecționată. La Mogoșoaia sunt prezenți 96 de copii, remarcați pe durata Turneului Speranțelor, ediția a doua. Aceștia reprezintă opt regiuni ale țării și zilnic participă la diferite teste fizice și tehnice, precum și la jocuri-școală, sub atenta monitorizare a managerului departamentului scouting, Ion Geolgău, a antrenorilor de la loturile de juniori, a membrilor Comisiei Tehnice FRF și a referenților zonali, se arată într-un comunicat pe site-ul FRF.

Galerie