GALERIE FOTO: Locul 3 în Bulgaria pentru grupa 2011. Piko: ”Am dovedit că formăm o echipă puternică”
Data 28-06-2019 19:06

Rezultate frumoase pentru piticii lui Bogdan Piko la Junior's Cup 2019 care s-au întors în țară cu medaliile de bronz. Campioana ediției precedente, Alma 2011, a pierdut un singur meci, în semifinale, s-a impus în trei și a remizat de două ori.

Alma Sibiu s-a calificat din grupă neînvinsă iar în sferturi a spulbera Bolyarcheta cu 4-0. Băieții lui Piko au pierdut calificarea în finală la limită, 0-2 în fața unei alte echipe românești, Juniorul Câmpulung Moldovenesc, dar s-au revanșat în finala mică, 4-1 cu Zvezdichka Burgas.

Rezultate complete:

Grupă:

Alma - Zvezdichka Burgas 2-2

Alma Sibiu - Delfinite Varna 4-1

Alma Sibiu - Altyn Tach 1-1

Sferturi de finală

Alma Sibiu - Bolyarcheta 4-0

Semifinale

Alma Sibiu - Juniorul Câmpulung Moldovenesc 0-1

Finala mică

Alma Sibiu - Zvezdichka Burgas 4-1

Bogdan Piko, antrenor Alma Sibiu 2011 s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi în țara vecină: ”Am întâlnit echipe foarte bune din Bulgaria, Turkmenistan, Moldova, România și am reușit să încheiem pe 3. Chiar dacă anul trecut am câștigat turneul sunt mulțumit de jocurile prestate de piticii meci. Încă o dată am dovedit că formăm o echipă puternică și sunt fericit pentru acești copii minunați. Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut necondiționat, Primăriei Sibiu și, nu în ultimul rând, părinților”, a declarat la finalul turneul Bogdan Piko

Ediție 2019 a Juniori's Cup s-a desfășurat în perioada 19-23 iunie, la Albena, Bulgaria.


Galerie