FOTO: Alma Sibiu prezent─â la Six Nation Camp 2019
Data 13-07-2019 12:25

Clubul Alma Sibiu este prezent în aceste zile cu dou─â grupe de juniori la Six Nation Camp în Germania, o competi╚Ťie unic─â la care sunt invitate echipe din ora╚Öele înfr─â╚Ťite cu Marburg. Între 9 ╚Öi 16 iulie au loc antrenamente ╚Öi meciuri între cluburi din Germania, România, Fran╚Ťa, Slovenia ╚Öi Tunisia.

Alma particip─â cu dou─â grupe, 2005/2006 ╚Öi 2009, preg─âtite de antrenorii Iulian Merintean ╚Öi Cristian Cotoar─â. La baza sportiv─â din Marburg, echipele Almei sus╚Ťin zilele acestea antrenamente, jocuri amicale ╚Öi particip─â la activit─â╚Ťi organizate în jurul Camp-ului.

Ce este Six Nation Camp?

Six Nation Camp se organizeaz─â în Germania la Marburg, ora╚Ö înfr─â╚Ťit cu Sibiul, o dat─â la doi ani, începând din 2013. Este o întâlnire sportiv─â la care sunt invitate ora╚Öele înfr─â╚Ťite cu Marburg din România, Tunisia, Polonia ╚Öi Germania. Evenimentul este structurat sub forma unei tabere la care particip─â peste 300 de tineri sub 14 ani ╚Öi care, prin activit─â╚Ťi sportive ╚Öi fizice au ╚Öansa s─â cunoasc─â tineri de vârsta lor din alte medii culturale.

Copiii particip─â la concursuri de fotbal, baschet, volei pe plaj─â ╚Öi înot ╚Öi activit─â╚Ťi suplimentare organizate în Parcul Sportiv Georg-Gaßmann Stadium. A╚Öa cum se precizeaz─â pe site-ul competi╚Ťiei, principalul aspect r─âmâne cel cultural, acela ca tinerii sportivi s─â socializeze între ei indiferent de religii, obiceiuri sau culturi ╚Öi s─â se distreze foarte mult. 

Cele 6 ora╚Öe participante la Six Nation Camp sunt Sfax (Tunisia), Maribor (Slovenia), Northampton (Anglia), Poitiers (Fran╚Ťa), Eisenach (Germania) ╚Öi Sibiu.

Galerie