Două finale din două. Cristian Cotoară după Cupa Orașului Săliște ”Voința Sibiu”: ”Cred că am obținut maximum din acest turneu”
Data 25-09-2019 13:37

Rezultate excelente pentru grupele de vârstă ale Almei pregătite de Cristian Cotoară, 2007 și 2009, la ediția din acest an a Cupei Orașului Săliște. ”Alb-albaștrii” și-au adjudecat un titlu, la 2007, și un trofeu de vicecampioană la 2009.

Cristian Cotoară: ”Cred că am obținut maximum din acest turneu. Cu grupa 2007 am reușit să ne păstrăm trofeul de campioni câștigat anul trecut, trecând în finală de ACS Voința Săliște cu scorul de 2-1, după ce și în grupă am câștigat contra lor cu 3-0. În meciurile din grupă am reușit să nu primim niciun gol, câștigând toate cele 4 meciuri cu un golaveraj totalizat de 12-0. În semifinală s-a reeditat finala de anul trecut. Acum am câștigat la lovituri de departajare iar în finala mare am revenit de la 0-1.”

Parcursul grupei 2009 a fost mult peste cel de anul trecut. Cristian Cotoară: ”După un loc 5 obținut anul trecut cu grupa 2009, în acest an am atins finala, unde am pierdut cu 3-1 în fața celor de la Valea Frumoasei, dar am făcut și cel mai frumos joc al turneului, cel din semifinală contra celor de la Viitorul Arad, pe care i-am învins cu 5-4. Echipa arădeană a fost una dintre cele mai puternice având în vedere că nu a primit niciun gol în toate celelalte 5 meciuri jucate, inclusiv finala mică. Rămânem cu gustul amar că am pierdut finala și nu am reușit să urcăm pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, dar și cu gustul dulce al victoriei din semifinală unde jucătorii au făcut cel mai bun joc al lor de până acum”.

”Vreau să felicit părinții pentru că au fost lângă noi pe parcursul întregului turneu, organizatorilor că au reușit să ofere celor mici un turneu veritabil și nu în ultimul rând lor, fotbaliștilor, actorilor principali care au obținut rezultate remarcabile”, a precizat Cristian Cotoară, antrenor al grupelor 2007 și 2009.

Galerie