Cel mai frumos club de la Turneul Liviu Antal
Data 02-12-2013 13:32

 Din data de 29.11.2013 pana in data de 01.12.2013 clubul nostru a participat la Turneul "Liviu Antal" care s-a desfasurat la Cluj cu grupele de varsta 2005 si 2006.

La grupa de varsta 2005 am ocupat locul II dupa un parcurs foarte bun al echipei noastre avand 5 victorii,1 egal si o infrangere in finala in urma loviturilor de departajare,primind doar 2 goluri si marcand de 10 ori.

Copiii s-au prezentat exemplar pe durata intregului turneu,acest lucru fiind scos in evidenta de catre organizatori la Festivitatea de premiere numind Alma Sibiu cea mai frumoasa echipa atat la grupa 2005 cat si la grupa 2006.

Finala Turneului la grupa 2005 a fost cel mai disputat meci,fiind cu adevarat demn de o finala,echipa noastra reusind sa deschida scorul prin Stanus Razvan,din pacate nu am putut mentine acest avantaj pana la sfarsitul jocului fiind egalati apoi pierzand in urma loviturilor de departajare. 

Cu toate ca Turneul a avut loc la Cluj,finala s-a disputat intre 2 echipe Sibiene,care au reusit sa surclaseze echipele din Cluj,atat noi cat si Scoala de Fotbal Ad. Demian am reusit sa invingem cele mai bune echipe din Cluj si nu numai( CFR Cluj,Napoca Cluj-fosta U.Cluj,Cs.Liviu Antal).

Pe aceasta cale am dori sa felicitam copiii,antrenorii,parintii pentru sustinere,daruire si pentru faptul ca ne dovedesc cu fiecare oportunitate ca sunt demni sa faca parte din acest FRUMOS Club.

Am mai dori sa felicitam Scoala de Fotbal Ad. Demian pentru jocul prestat.Faptul ca 2 echipe Sibiene au jucat Finala la Cluj arata ca Sibiu are 2 cluburi care in viitor pot resuscita fotbalul sibian.

Rezultate:

Cs.Alma Sibiu- Cfr Cluj 2-1

Cs.Alma Sibiu- Il Calcio Negresti 2-0

Cs.Alma Sibiu- Viitorul Gherla 3-0

Cs.Alma Sibiu- Juniorul Satu-Mare 0-0

Cs.Alma Sibiu- Scf. Ad. Demian 2-0 

Cs.Alma Sibiu -Liviu Antal 0-0 ( 2-1 ) -semifinala

Cs.Alma Sibiu-Scf. Ad.Demian 1-1 ( 2-3 ) - FINALA

Galerie