Antonio Herciu s-a aflat timp de 6 zile la Buftea în vederea formării lotului Național al României U15
Data 25-09-2019 13:34
Începând cu 15 septembrie, timp de È™ase zile, 48 de tineri fotbaliÈ™ti născuÈ›i în anul 2005 au participat la o acÈ›iune de selecÈ›ie în urma căreia va fi format lotul naÈ›ionalei U15 la primele jocuri internaÈ›ionale.

Membri ai departamentului scouting È™i ai Comisiei Tehnice FRF împreună cu referenÈ›i zonali i-au monitorizat atent pe copiii convocaÈ›i în stagiul de pregătire de la Centrul NaÈ›ional de Fotbal Buftea.

Cei mici au efectuat vizita medicală, au fost testaÈ›i fizic È™i au evoluat în mai multe jocuri-È™coală în această săptămână. „A fost o acÈ›iune reuÈ™ită în care i-am putut vedea la lucru pe cei mai talentaÈ›i copii remarcaÈ›i în cadrul proiectului Turneul SperanÈ›elor. Am testat nivelul fiecărui jucător cu diferite teste de viteză, rezistență, exerciÈ›ii de tehnică È™i în cadrul meciurilor pe care aceÈ™tia le-au disputat. Sunt copii de viitor pe care trebuie să îi susÈ›inem È™i să le oferim încredere. Le urez mult succes celor care vor face parte din naÈ›ionala Under 15 a României! Noi îi vom monitoriza în continuare pe toÈ›i”, a declarat managerul departamentului scouting al FRF, Ion Geolgău.
Galerie